„Eau de Provence“ – rožinė Provanso elegancija

  • „Eau de Provence“ – rožinė Provanso elegancija

     

    2024-05-08

    Pristatome karščiausią ir elegantiškiausią šios vasaros rožinio vyno naujieną pavadintą „Eau de Provence“.

    „Eau de Provence“ – tai šiuolaikinės prabangos vyno prekės ženklas, kuris apjungia vyno kultūrą, tvarumą ir įkvėpimą iš parfumerijos pasaulio už daugeliui prieinamą kainą.

    Vynas gimęs iš Provanso širdyje esančių ekologiškų Grenache Noir, Cinsault, Syrah vynuogynų, turinčių aukščiausius aplinkos apsaugos įvertinimus ir sertifikatus. Vėsios naktys ir karštos dienos leidžia vynuogėms lėtai subręsti ir sunokti, kad vėliau būtų galima išgauti geriausius vyno aromatus. Derlius yra nuimamas naktimis, kai vynuogių uogos atvėsta. Taip jos išlaiko geriausias savo savybes. Kalkakmenis, kuriame auga vynuogynai, užtikrina gerą oro ir drėgmės pralaidumą, todėl vynas yra itin minerališkas.

    Aukšti aplinkosaugos ir tvarumo standartai nulėmė eilę planetai draugiškų sprendimų, gaminant ir parduodant šį vyną. Pavyzdžiui, butelio stiklas sveria tik 597 gramus ir tai yra vienas lengviausių butelių vyno rinkoje. „Eau de Provence“ etiketės yra pagamintos iš šimtaprocentinės perdirbtos medvilnės. Pakuotėms naudojama mažiausias įmanomas kiekis kartono. Be to, yra bendradarbiaujama su vietiniais menininkais, kurie gamina vyno reklamos sprendimus iš jūroje randamo plastiko.

    „Eau de Provence“ vyndarys Alexis Cornu yra lyg pagrindinis parfumeris kvepalų kūryboje. Krimtęs mokslus Vokietijoje ir Prancūzijoje, Alexis yra pašventęs savo gyvenimą vyndarystei. Nuo 2018 m. jis gali pasigirti net 16 aukso medalių apdovanojimų bei 12 įvertinimų aukštesnių nei 90 balų.

    Ragaujant „Eau de Provence“ vyną galima mėgautis tokiu pat maloniu procesu, kaip išmėginant naujus kvepalus. Vynas – tai Grenache Noir, Cinsault, Syrah vynuogių mišinys. Pagrindinės natos – citrusinių vaisių žievelės bei raudonųjų vaisių natos. Bazinės natos – pojūtis kai vandenyno kvapas susilieja su pušynais, Provanso žolelėmis bei cinamonu. Širdies natos – kaulavaisiai: šviežūs persikai susimaišę su sunokusiais abrikosais ir greipfrutais. Spalva – lengvai persikinė, nes raudonųjų vynuogių odelės kontaktą su vynu turi tik 2-4 valandas. Ir finale, skonis – švelnus, gaivus, kremiškas, vaisiškas ir kompleksiškas. Tikra rožinė Provanso elegancija!

     

    „Eau de Provence“ vyną galite rasti ČIA

      

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne