Stiprieji alkoholiniai gėrimai
-
Originalūs stiprieji alkoholiniai gėrimai iš tolimiausių pasaulio šalių. Juos importuojame ne tik iš Europoje gerai žinomų regionų. Dėl šios priežasties, prekės yra bemaž pačios aukščiausios kokybės. Daugelis iš jų ne vienerius metus yra brandinami natūralaus ąžuolo statinėse, o tai ir suteikia išskirtinį skonį. Mūsų asortimente rasite armanjaką, brendį, degtinę, džiną, grapą, kalvadosą, konijaką, romą, viskį, likerį. Gėrimai sužavės savo skonių ir kvapų natomis, kurios atsiskleis tik atidarius butelį. Natūralios žolelės ir kokybiški ingredientai yra tai, kas svarbiausia. Gėrimų gamybos tradicijos tik dar kartą patvirtina, kad nusivilti tikrai neteks. Sodrūs ir subalansuoti skoniai dėl pasaulyje gerai žinomų gamybos principų atskleidžia pačius reikšmingiausius gėrimo elementus, pabrėžia naudojamų prieskonių reikšmę.
1 - 32 iš 121 -
Stiprieji alkoholiniai gėrimai puikiai tinka pačiomis įvairiausiomis progomis: šventėms, vaišėms, dovanoms ar kasdieniam pasimėgavimui. Viso pasaulio skonių ir kvapų lobius lengvai ir greitai galite rasti vienoje vietoje. Drąsiai galime teigti, kad piktnaudžiauti šiais gėrimais tikrai nereikia. Tad, niekuomet nepamirškite, kad saikas šiuo klausimu yra labai svarbus. Jų nepatariama vartoti jauniesiems, kaip 20 metų asmenims - mūsų šalyje tai draudžiama. Be kita ko, gerai žinome tai, kad vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Būtina pastebėti tai, kad gėrimai gali sužadinti pačius įvairiausius jausmus ir emocijas, atveria vidinį pasaulį. Teigiama, kad kokybiškas stiprusis gėrimas ir subtilus jo kiekis skatina smegenų veiklą, kur kas sparčiau ima dirbti ir mūsų širdis bei kraujagyslių sistema. Tačiau, verta prisiminti, kad pagaminti kokybiškus stipriuosius alkoholinius gėrimus nėra labai lengva. Tokiu metu yra būtina žinoti tradicinius aspektus, naudoti tinkamas priemones ir įrankius. O ką jau ir kalbėti apie kokybiškų ingredientų pasirinkimą. Tad, šiuos veiksmus gali atlikti tik šios srities profesionalai. Gerai žinome, kad ne vienas Europos, tačiau ir kitų žemynų regionas, pasižymi aukštu meistriškumu. Čia toks gėrimas yra ne tik produktas, tačiau gyvenimo būdas ar net jo prasmė. Taigi, įdėtas darbas ruošiant išskirtinius produktus turi būti įvertintas. Be jokios abejonės, puikiai žinome tai, kad profesionalus jų degustavimas yra labai svarbus aspektas, kuris gali užtikrinti gaminio vertę. Jo metu yra analizuojamas ne tik skonis ar kvapas, tačiau ir spalvų tonai bei apspalviai, nuosedos, poskoniai. Be kita ko, tuo pačiu metu yra įžvelgiamos pačios svarbiausios fermentacijos, distiliavimo ir brandinimo technologijos, kurios labai dažnai perduodamos iš kartos į kartą, kaip šeimos verslo pagrindas. Gerai žinome, kad Mauricijuje, Pjemo ar Bocage Normand bei kituose regionuose ši veikla labai ypatinga. Itin svarbu tai, kaip gėrimas bus patiekiamas. Jis gali būti ir kaip aperityvas, ir puikiai derėti su skirtingais maisto produktais. Tai padeda tik atskleisti kur kas ryškesnes stipriojo gėrimo spalvas ir išskirtinius jų tonus.